събота, 4 август 2012 г.

the kind of angry post

Ами не смятах да пиша нищо по въпроса, защото общо взето това е най-тъпото нещо за което някой може да се ядоса и все пак успях да се ядосам и може би това й беше целта на онази, обаче хич не ме интересува.
Всичко започна като обикновен разговор между напълно непознати хора в общ чат.
Та, тази вече от три или повече дни обеснява на всички как еди си коя книга била тъпа и не знаела кой би искал да я чете, след като преди това участваше в състезание, за да я спечели. Искам само да отбележа, че и аз участвах, но после се оказа че е томбола и абе няма значение. Тя е спечели и после обеснява колко била тъпа книгата, а аз още в началото казах че ми е интересно да я прочета, защото просто ми е интересно. И въобще не се интересувам от мненията на другите хора и ще си я прочета, защото ще си я купя.
И днеска за поред път обесняваше колко била тъпа и пак каза "кой би искал да прочете подобна тъпа книга" и понеже аз казах че искам да я чета и тя взе да ме обижда по нейния си начин и аз й отговорих, защото не е учтиво хора да се обръщат към теб, а ти да не им отговаряш.
И някак си разговорът премина от това, че тя искаше да си наложи мнението, към това че аз взимам нещата прекалено лично и че се обиждам, след като тя ме обиждаше (какъв шок). И ми говореше някакво фамилиарно, сякаш сме първи приятели само дето в същото време ме обиждаше.






После когато й казах че е обидно да спечели книгата и след това да пише колко е тъпа, тя почна обеснява как била написана и кой я бил написана и цялата история на книгата...




 На кой му пука. Аз просто искам да я прочета заради порното.
О, като след което като й казах че е обидно че тя я е спечелила ми каза "о, а искаш ли да ти я пратя. след като ти толкова много я харесваш и защитаваш"




Просто... просто нямам думи. И това трябва да го казва 21 годишен човек. Мислех си, че като минеш 20 вече спираш да се държиш като малка кучка... 




О, моя грешка, оказва се че е на 19. Значи й е позволено да бъде малка кучка.



Няма коментари:

Публикуване на коментар