понеделник, 26 август 2013 г.

A secret Post

Така! Дори не знам защо пиша този пост, но ми се стори, че от известно време блога малко е сдал багажа, като под "сдал багажа" имам предвид, че е занемарен и от немаикъде реших да пиша. Всъщност търсих името на една песен, която пуснах предния месец мисля че и се загледах в постовете и 


мисля че си намерих музата за един пост!

Като начало (заменям второто "така" с което щях да почна новия абзац) искам да кажа, че мина известно време от последния път като писах - милион извинения с цветя и бонбониери! (въпреки че дори нямам идея дали някой ми следи блога вече)


О О О оооооооооооооооооооо!

Искам да кажа колко много се вълнувам за Рик... за бога обърках му името още от първия път. Р-и-д-и-к. Така! Вика му се "Riddick: Rule the Dark".




Онзи ден видях че излиза на 6-ти Септември и щях да умра! Буквално! Щях да получа инфаркт и да припадна и умра защото о боже искам да го гледам толкова много! Аз съм супер ненормален не-човешки фен на филмите на Ридик о не не не мога! Ще се задуша....
 И най-най-най-тъпото е че Мади не иска да ходим да го гледаме въпреки че имаме сделка, че ако тя избере един филм който да гледаме, който само на нея си й харесва тогава аз ще мога да избера някой, който аз искам обаче ние ще гледаме нейния и тя не иска да гледаме моя!?!!!!

Не можех да повярвам!

О, о о и ми вика "Отиди без мен." Какво?! Няма по тъпо нещо от това някой да си отиде на кино сам! С кой ще може да споделя експлодиращите си емоции отностно случващо си? Кой ще ръчка, когато стане нещо супер интересно? Кой ще поглежда, за да види реакцията му на някоя сцена, която му се е харесала?! НЕПРИЕМЛИВО! НЕ! Не може такова нещо! И и тя само


МОООООООООООООООООООООООООООООЛЯ!?

И аз понеже искам много много много много много (не мога да напиша достатъчно много-та) да го гледам в момента съм в издирване на някой който иска да го гледа с мен! Съмнявам се някой от вас да може да се отзове на зова ми за помощ, но поне мога да го споделя. В началото имах трима човека който можеха евентуално да искат да дойдат. След днес станаха двама. Очаквам.. много от тези двамата! И ако се решат ще си направим парти!


Сега, по друга тема.

В последно време ме е налегнало някакво... не знам как да го опиша. Творческа криза? Не знам дали така трябва да се нарече, защото не е като да не искам да пиша или рисувам или каквото и да е там. Всъщност доста ми се рисува и дори днеска направих опити да нарисувам нещо обаче нищо не ми харесва! Нищо от нещата които рисивам напоследък не ми е... всмисъл не ми харесва!


Може ми нещо на мен не ми е наред, защото другите ми казват, че нещата са си наред... може би нещо в мозъка ми се премества на друго място и ми се разбъркват представите за света около мен. Абе кой знае!