вторник, 10 декември 2013 г.

Coca-Cola Security Cameras



Security camera clips that make the news usually show bad things, but Coke decided to “look at the world a little differently” in this heartwarming viral video. They found security camera footage from around the world showing happy moments.

вторник, 5 ноември 2013 г.

петък, 11 октомври 2013 г.

Guren no Yumiya by Linked Horizon




(извинявам се обаче това аниме просто ме развълнува душевно и тази песничка супер много ме изкефи!)

петък, 20 септември 2013 г.

И НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ Е НЕБЛАГОДАРЕН!!!1!!!

asdfghjk;

... тъкмо си мислих да започна пост в който да взема да се оплаквам обаче... нямах никаква идея как да се казва и като погледнах към празното място и изведнъж ми се стори, че нямам никаква енергия за да напиша каквото и да е. След което реших, че така или инъче реших да го пиша, така че ето на.
Днес беше... не знам дори как да го опиша. Като най-скучния и изтощителен ден, запълнен с правене на едно и също нещо.


Не мога да повярвам, че единственото нещо, което прави днес беше да стана да ям и след това да сканирам 800 страници (и ПОВЕЧЕ) някаква си книга, която не е дори за мен, а е някаква книга на РУСКИ за някаква си технология на за електрически сварки и още си нещо, което нямам идея как се превежда защото е на РУСКи!


От ЕДИН и половина до ПЕТ и половина само сканиране... По едно време имах чувството че сърцето ми спира да тупти и май че за момент душата напусна тялото ми... Бъркам всички думи докато ги пиша защото забравих как се живее. ТАКА ли живеят хората които работят във фабрики за паста за зъби И ЦЯЛ ДЕН СЛАГАТ КАПАЧКИ ВЪРХУ ТУБИТЕ?!?!


Имам чувството че умирам и и и и то не е като само днес да се случва, същото беше и вчера и и исках да изляза да излезем и нямаше време защото не правих НИЩО освен да сканирам


И и не само днеска и вчера ами от началото на месеца. КАК може да съществува човек, който да може да те накара да искаш да се самоубиеш, само за да бъдеш далеч от него... И Най-гадно е че не се държи гадно през цялото време! Просто... искам да си ходя, някъде другаде 



Сега, по друга тема!

Вчера ходихме да гледаме Ридик 3! ЩЯх да умра от ахефаугф;агфугаскф


Беше като... все едно гледаш някакво Божествено чудо. Беше толкова хубаво! Направо си забравих живота БЕШЕ толкова хубаво! Заболя ме лицето от щастие и прекрасни чувства...
Вчера, за първи път от миналия си живот, изпаднах в екстаз.


Беше страхотно, прекрасно, невероятно аФСХфогхоусгхахгсхг;лксфхг




понеделник, 26 август 2013 г.

A secret Post

Така! Дори не знам защо пиша този пост, но ми се стори, че от известно време блога малко е сдал багажа, като под "сдал багажа" имам предвид, че е занемарен и от немаикъде реших да пиша. Всъщност търсих името на една песен, която пуснах предния месец мисля че и се загледах в постовете и 


мисля че си намерих музата за един пост!

Като начало (заменям второто "така" с което щях да почна новия абзац) искам да кажа, че мина известно време от последния път като писах - милион извинения с цветя и бонбониери! (въпреки че дори нямам идея дали някой ми следи блога вече)


О О О оооооооооооооооооооо!

Искам да кажа колко много се вълнувам за Рик... за бога обърках му името още от първия път. Р-и-д-и-к. Така! Вика му се "Riddick: Rule the Dark".




Онзи ден видях че излиза на 6-ти Септември и щях да умра! Буквално! Щях да получа инфаркт и да припадна и умра защото о боже искам да го гледам толкова много! Аз съм супер ненормален не-човешки фен на филмите на Ридик о не не не мога! Ще се задуша....
 И най-най-най-тъпото е че Мади не иска да ходим да го гледаме въпреки че имаме сделка, че ако тя избере един филм който да гледаме, който само на нея си й харесва тогава аз ще мога да избера някой, който аз искам обаче ние ще гледаме нейния и тя не иска да гледаме моя!?!!!!

Не можех да повярвам!

О, о о и ми вика "Отиди без мен." Какво?! Няма по тъпо нещо от това някой да си отиде на кино сам! С кой ще може да споделя експлодиращите си емоции отностно случващо си? Кой ще ръчка, когато стане нещо супер интересно? Кой ще поглежда, за да види реакцията му на някоя сцена, която му се е харесала?! НЕПРИЕМЛИВО! НЕ! Не може такова нещо! И и тя само


МОООООООООООООООООООООООООООООЛЯ!?

И аз понеже искам много много много много много (не мога да напиша достатъчно много-та) да го гледам в момента съм в издирване на някой който иска да го гледа с мен! Съмнявам се някой от вас да може да се отзове на зова ми за помощ, но поне мога да го споделя. В началото имах трима човека който можеха евентуално да искат да дойдат. След днес станаха двама. Очаквам.. много от тези двамата! И ако се решат ще си направим парти!


Сега, по друга тема.

В последно време ме е налегнало някакво... не знам как да го опиша. Творческа криза? Не знам дали така трябва да се нарече, защото не е като да не искам да пиша или рисувам или каквото и да е там. Всъщност доста ми се рисува и дори днеска направих опити да нарисувам нещо обаче нищо не ми харесва! Нищо от нещата които рисивам напоследък не ми е... всмисъл не ми харесва!


Може ми нещо на мен не ми е наред, защото другите ми казват, че нещата са си наред... може би нещо в мозъка ми се премества на друго място и ми се разбъркват представите за света около мен. Абе кой знае!


четвъртък, 20 юни 2013 г.

вторник, 21 май 2013 г.

Matura-ha

Ако сте се натъкнали на този пост в случай че търсите какво представлява цялото преживяване наречено "матура" значи сте на правилното място. 


Така, да започнем от историята ни от мнооого много назад - да кажем няколко месеца. Аз по принцип не съм от онези хора, които много се притесняват за подобни неща като матури, изпити и даже контролни и класни (ако този който чете е като мен тогава ще придебие ясна представа какво представлява матурата като преживяване).
Общо взето в училище никой не говори за тези неща докато не вземат да говорят. Всмисъл или не говорят въобще за матурите или това е единственото нещо, за което говорят.


От сега предупреждавам, че ще има поне един учител, който ще е наистина побъркан на тема "матури" и постоянно на тема ще са матурите е неговия/нейния час. Първите няколко месеца си мислиш "хей, поне ще ми помогне за матурите" и след това вече почва да става смешно. Няма да казвам имена, но като мина половината година и вече всички се подиграваха на дадения учител и няма да лъжа, беше изключително забавно. Сякаш колкото по-малко време остава до матурата толкова по-безразличен става човек към нея.
Е, това не се случва със всички. Има някой дето единственото за което могат да мислят са тях (матурите) и направо се побъркват от притеснение. Гледайте да не сте едни от тях. По приятно е да не ти пука, защото не си прекарваш половината година в притеснение (а и е психолигическо доказано, че хора под напрежение се справят по-зле от спокойните хора).


Така че да не ви пука... но все пак не се отпускайте напълно. Добре ще е поне да прочетете нещата по литература. Не е казано да четете анализите - защото са пълни простотии - но поне да знаете за какво става дума.

Добре, стигнахме вече до съществената част. Оставяме подготовките и материала за подготовка на заден план, мен и без това тези неща не ме интересуваха. Тъй, идват изпращането и абитуриенската и матурите и изпитите и може да ви се стори като много работа за правене. Не се притеснявайте - много си е, но не изисква кой знае какви усилия. Просто не се притеснявайте за нищо от тези предстоящи неща и всичко ще мине нормално. Пийте чашка чай, хапнете нещо, излезте навън, ровете се в интернет, играйте игрички... и учете като луди последните ден-два


Не е казано, че ще запомните всичко, но пак е по-добре от нищо. Мога да кажа че тази техника е тествана доста пъти ЛИЧНО от мен и е 90% успешна! Когато нещата са ти супер пресни в главата е много по-лесно да си ги спомниш и да ги използваш по време на тест или изпитване. Тройката е гарантирана, четворката е солидна, петицата е много вероятна, а шестицата е с мъничко късмет.
И това че не учиш всеки ден от живота си не значи че си тъп или глупав!




Хората се делят на два типа - умни и интелигентни. Умните са тези хора които изкарват хубавите си оценки с кръв и пот по челото (не знам какво ще прави кръвта на челото, освен ако потта не е смесена с кръв), а интелигентните са хората които без да учат изкарват приемливи оценки, в радиуса на 4,50 - 5,50 (стойностите варират според това, което вие лично приемате за приемливи).
Мисля че е напълно ясно каква е разликата между двата типа, но даже и да си интелигентен пак трябва да учиш поне мъничко. 



Да, тъпо, но е факт.
Така, вече пиша това нещо сто и педесет години и забравих какво исках да напиша. 
А да! Сетих се! Продължавам



Така, в училище ще ти дадът да попълниш някакъв лист с училищата където искаш да кандидатстваш. Ще е добре да знаеш къде искаш да кандидатстваш когато ти дават листа, за да не останете втрещени "КАКВО ДА НАПИША?!". 
Всъщност искам да добавя, че аз дори да знам какво трябва да се пише пак искам да видя първо как някой друг го пише, за да е сигурно че това което пиша не е някакви глупости. Което води до друг съвет - не се дръжте неловко пред човешките си съученици и съграждани. (за жалост аз не мога да изпълня този си съвет)



Та, след като ти го върнат тоя лист след известно време, там ще ти пише номера и ще пише в кои училища си разпределен и стаите и така. Единственото което трябва да направиш после е да отудеш в това училище с тази бележка и лична карта и да си караш матурата. Да, звучи много просто нали... обаче не е! Защото представи си, ще те пратят в единствените училища, които не знаеш в града си и те ще се окажат на един час път!



И трябва да чакаш автобуса половин час и после да се водиш един час и понеже не знаеш кои автобуси спират на тази точно спирка може и да изпуснеш автобуса, на който е трябвало да се качиш и винаги ще има един дядка/бабка на спирката дето седи там без да чака автобус и само крийпва хората аут!

Но иначе какво да кажа. Матура като матура.