четвъртък, 27 октомври 2011 г.

Andy Biersack... hurt again?!

Какво по дяволите?!

Току що научих въпреки че се е случило някъде към обяд, обаче тоя човек не може ли да прекара един ден през да попадне в болница?




Счупил си носа на предпоследната песен в Люксембург и Аш трябвало да изпее Fallen Angels. Бил на земята когато се изправял и без да иска се блъснал в барабаните на CC...




 Както и да е. Най-вероятно ще се възстанови бързо, както винаги и се надявам (въпреки че едва ли би било възможно) да спре да се самопребива. Просто ми е гадно да го гледам целия посинен.

сряда, 26 октомври 2011 г.

Kerrang... D:

Може ли само... само само някой да сподели мъката ми. Знам че ще бъде невъзможно, защото едва ли някой се интересува от подобни глупости но... защо ЗАЩО не можем да имаме списание Kerrang и тук?!


Гледам всички тези страхотни снимки (СНИМКИ) на страници от списанието и снимките на нищо не приличат обаче страниците са толкова хубави и гледам страхотните фотосесии снимани върху страниците и се нагръчкани и аз толкова много искам да имам фотосесиите и почвам да ги търся и никъде ги няма... защо? защо? защо ми причиняват това вече трети път? 


и и и като гледам гадните снимки на хубавите сники и ми става толкова гадно, защото нямам поне хубави снимки на хубавите снимки и никой не прави хубави снимки, защо не ги сканират поне, и дори от сайта не мога да ги взема и и и никъде ги няма, а аз търсих навсякъде и защо ги няма никъде... и колкото повече се опитвам да не мисля за хубавите снимки и толкова по-гадно ми става и мисля все повече за тях и как аз ги нямам...